"Apgrade" фестивал у Луци Београд од 12. септембра

Највећи до сада, фестивал "Apgrade", трајаће дан дуже, и први пут ће бити одржан на две бине. Смештен на новој локацији, у простору Луке Београд, трајаће од 12. до 15. септембра.

Током четири дана фестивала, наступиће нека од најтраженијих имена светске електронске сцене – Лорен Гарније, "Tale of Us", Хелена Хауф, "Moodymann", Дaвид Аугуст, Метју Џонсон и још 20 извођача. 

Ново издање фестивала отвара Дaвид Аугуст. Подршку ће му пружити италијанска ди-џеј звезда и заговорница винила Паквита Гордон и Кристијан Молнар.

Програм на главној бини, у петак, 13. септембра, предводи Лорен Гарније, као и харизматична Хелена Хауф, која у Београд долази на врхунцу славе.

Поред звезда вечери, на главној бини ће се наћи и "R.O.S.H." и Ali Guney.

Носиоци програма друге фестивалске бине биће популарни бенд "FJAAK", као и Red Light Radio селектор Orpheu The Wizard. Домаћу подршку пружиће „33.10.3402“ и "Aaska".

Загревање за главни програм фестивала почиње у 16 часова уз Red Light Radio стрим, када ће се представити нови талас ди-џејева и музичара са локалне сцене.

У суботу, 14. септембра, наступа најтраженији светски ди-џеј тандем "Tale Of Us". Исте вечери на главној бини наступају Метју Џонсон и Тијана Т., док су за интро задужени Runy и Akioki. 

Истог дана, публику очекују продуцент Skee Mask, аутор једног од најзапаженијих електронских албума 2018. "Compro", и Лоу Џек.

Њима ће се придружити Реген, и САУД из колектива „СУТРА“.

У недељу, 15. септембра, на посебној локацији индустријског комплекса Луке Београд на самој обали Дунава, вече затварања креће у програмској режији Тијане Т. Увод у посебно вече направиће Phillie P и ди-џеј Брка.

На свим благајнама и онлајн сервисима „Гигстикса“ и „Тикетса“ доступне су дневне фестивалске улазнице по ценама од 1.290 и 990 динара за дане отварања и затварања, и по цени од 1.490 динара за петак и суботу.

Цена дневне ВИП улазнице је 1.690 динара за први дан, 1.990 динара за петак и суботу. У продаји је преостао и мали број тродневних фестивалских комплета по цени од 2.690 динара за стандардни и 3.990 динара ВИП комплет.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво