Последње припреме пред „Мјузик вик“

Највеће регионалне звезде на летњем издању фестивала „Мјузик вик“, наступаће на Ушћу од 23. до 25. августа. За љубитеље филма, организовани су „Сава променада“ и „Филмстрит“.

Тек што се завршио „Бир фест“ а већ су почеле припреме за нови београдски музички спектакл. Тродневни фестивал „Мјузик вик“ , који се већ неколико година одржава на Копаонику, први пут ће се са хладне планине спустити на врело Ушће.

„Мјузик вик' је намењен пре свега љубитељима поп, треп и народне музике. Наступиће највеће домаће и регионалне музичке звезде. Биће ту Лепа Брена, Драгана Мирковић, Маја Беровић, Буба и Џала, Сенида, Јелена Розга, Тони Цетински, 'Хари Мата Хари', Саша Ковачевић. 'Мјузик вик' је део 'Клауд платформе' која обухвата 'Бир фест', Ноћ музике и 'Мјузик вик'. Сва три фестивала се одигравају на Ушћу, и улаз на сва три фестивала је бесплатан“, рекла је Ирена Јерковић, портпарол фестивала.

Сва три фестивала намењена су публици различитих генерација.

„Био сам и на 'Бир фесту', заиста сам уживао... Мислим да Београд има шта да понуди, и ако причамо о томе који је космополитски град, то Београд заиста јесте. Ја сам недавно стигао из Шангаја и могу да вам кажем – нигде као у Београду, Београд је епицентар света“, каже тениски тренер Богдан Обрадовић.

А на Савској променади, наредна два дана, опет биоскоп на отвореном. У петак је на програму једно од најуспешнијих модерних светских филмских остварења, Друштвена мрежа, а у суботу, амерички трилер Игра новца, у којем главне улоге играју холивудске звезде Џорџ Клуни и Џулија Робертс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво