Никола Пејаковић Коља почетком децембра први пут у „Американи“

Култни аутор српског блуза, Никола Пејаковић Коља, први пут у каријери, одржаће 2. и 3. децембра концерте у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

Гитариста, певач и аутор, Коља је до сада у Београду већ два пута распродао сва места у Комбанк дворани. Сада најављује нове концерте у облужњој „Американи“, како би размрдао и расплесао Београђане са две велике клупске свирке, праћен врхунским, разбијачким бендом ког предводи продуцент и гитариста Воја Аралица.

„У Београду ћу да свирам кад год могу и колико год могу. На јесен ћемо мало да се реорганизујемо, направимо нови шоу и кренемо у свирке“, најављује Коља.

Свирке стижу у правом тренутку, јер је прошло већ годину дана од изласка одлично прихваћеног албума Четири прста, што је било довољно времена да публика упије чак 19 нових песама, међу којима су Може мало сутра, Ала је леп овај свет и Сваку ноћ је исти мрак, а не треба заборавити и да се навршава десет година од објављивања албума Коља, на коме су И ето удаде се ти за коња, Да ли венем или зрим и Маршала Бирјузова 8.

Познат као сценариста, редитељ и глумац, Пејаковић се на музичкој сцени представио под именом „Коља и Смак Белог дугмета“ и првенцем Мама, немој плакати, а култни статус је додатно учврстио и трећим, искупљујуће-љубавним албумом Гробовласници.

„Имам дивну и одану публику, која воли то о чему певамо. Моје је само да свирам и да се дам читав, без остатка“, каже Коља.

Одана публика добија одличну прилику да уз специјалан попуст купи улазнице за Кољине концерте 2. и 3. децембра. Тренутно је до 1. септембра у продаји само комплет улазница за обе вечери који кошта 2.000 динара на благајни Дома омладине, односно продајним местима и мрежи www.tickets.rs.

Од 2. септембра у продаји ће бити искључиво појединачна улазница, за свако вече засебно, која кошта 1.200 динаре. Ако их остане на дан концерта, улазнице ће бити 1.500 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво