„Бир фест“ – на концерту „Ван Гога“ 120.000 људи

Треће вечери фестивала, забележена је рекордна посета – више од 120.000 људи је било на Ушћу и у одличној атмосфери уживало у 27 концерата који су одржани на четири бине.

Током целе вечери Ушћем је севало милион волти позитивне енергије захваљујући сјајним наступима музичких звезда, а врхунац вечери је био концерт „Ван Гога“, који је уз врхунску продукцију, био спектакуларан. 

Ђулетове музичке креације и еуфорија 120.000 људи, који су једногласно певали његове хитове, испунили су Ушће невероватном енергијом и потврдили да је „Бир фест“ фестивал који у свет шаље најлепшу слику Београда.

Добра забава почела је већ од раних вечерњих сати уз звуке гитаре младог Џонија Ранковића, наставила се уз етно мелос и сјајно извођење Биље Крстић и „Бистрика“, а маестрални Инспектор Блажа је раздрмао публику.

Са публиком у глас певао је хитове и харизматични словеначки хитмејкер Мањифико, а врхунац је био извођење песме Пукни зоро.

Изузетно визуелно занимљив је био и наступ хрватског уметника Дамира Урбана, који је први пут наступао на „Бир фесту“. Музички програм је завршен у раним јутарњим сатима наступом бенда „Атеист реп“.

Посетиоце четврте вечери на Ушћу очекује подједнако динамичан програм. На главној бини наступиће гости из региона: „Елементал“, „Атомско склониште“, „Бомбај штампа“, а на радост обожаватеља њихових бројних хитова „ТАП 011“ ће наступити у оргиналној постави.

Ништа мање занимљив неће бити ни програм на Алтернативној бини, где ће посетиоци моћи да чују Николу Чутурила Чутуру, бендове „Маика“, сплитски „ТБФ“ и ријечки „ФИТ“.

Током прве три вечери фестивала, уживало је више од 300 хиљада посетилаца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво