„Бир фест“ – на концерту „Ван Гога“ 120.000 људи

Треће вечери фестивала, забележена је рекордна посета – више од 120.000 људи је било на Ушћу и у одличној атмосфери уживало у 27 концерата који су одржани на четири бине.

Током целе вечери Ушћем је севало милион волти позитивне енергије захваљујући сјајним наступима музичких звезда, а врхунац вечери је био концерт „Ван Гога“, који је уз врхунску продукцију, био спектакуларан. 

Ђулетове музичке креације и еуфорија 120.000 људи, који су једногласно певали његове хитове, испунили су Ушће невероватном енергијом и потврдили да је „Бир фест“ фестивал који у свет шаље најлепшу слику Београда.

Добра забава почела је већ од раних вечерњих сати уз звуке гитаре младог Џонија Ранковића, наставила се уз етно мелос и сјајно извођење Биље Крстић и „Бистрика“, а маестрални Инспектор Блажа је раздрмао публику.

Са публиком у глас певао је хитове и харизматични словеначки хитмејкер Мањифико, а врхунац је био извођење песме Пукни зоро.

Изузетно визуелно занимљив је био и наступ хрватског уметника Дамира Урбана, који је први пут наступао на „Бир фесту“. Музички програм је завршен у раним јутарњим сатима наступом бенда „Атеист реп“.

Посетиоце четврте вечери на Ушћу очекује подједнако динамичан програм. На главној бини наступиће гости из региона: „Елементал“, „Атомско склониште“, „Бомбај штампа“, а на радост обожаватеља њихових бројних хитова „ТАП 011“ ће наступити у оргиналној постави.

Ништа мање занимљив неће бити ни програм на Алтернативној бини, где ће посетиоци моћи да чују Николу Чутурила Чутуру, бендове „Маика“, сплитски „ТБФ“ и ријечки „ФИТ“.

Током прве три вечери фестивала, уживало је више од 300 хиљада посетилаца.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 18. авг 2019, 23:09) - anonymous [нерегистровани]

Bravo

Odlicni festivali za omladinu, kuci farma i parovi a napolju opijanje do zore. Buducnosti bez. Pozdrav iz normalnije drzave