На „Бир фесту“ за два дана скоро 200.000 људи

И ове године „Белгрејд бир фест“ поставља рекорде – за прва дана фестивала на Ушћу је уживало скоро 200.000 људи у одличном рокенролу, а вечерас се очекује још већа посета.

Током прве две вечери одржан је 51 концерт на четири бине и све је протекло у најбољем реду.

Посетиоци поштују све мере безбедности, а уз одличну музику и пиво стварају незаборавну атмосферу, чему свакако доприноси и изглед Главне бине и читавог фестивалског простора.

Београдска културна мрежа и „Скајмјузик“ су ове године поставили нове стандарде продукције и организације фестивала.

Звезде суботње вечери на Главној бини ће бити „Ван Гог“, Мањифико, Блажа и „Кљунови“, „Урбан&4“, а наступиће и Биља Крстић, „Атеист реп“ и Џони Ранковић.

Концерти на преостале три бине ће се одвијати, такође, према најављеном програму.

Организатори су синоћ за све Београђане приредили величанствени ватромет, о чему сведоче многобројни снимци и фотографије које на најлепши начин представљају Београд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво