Мјузикл о принцези Дајани на Бродвеју

Мјузикл „Дајана“ ће следеће године бити постављен у позоришту на Бродвеју. Прича о трагично преминулој британској принцези која је „уздрмала“ краљевску породицу и одлучила се за сопствени пут, због чега је постала бесмртна.

Музику за најављени мјузикл написао је клавијатуриста Џона Бон Џовија, Дејвид Брајан, који је 2010. године освојио две награде „Тони“ за сценски шоу „Мемфис“.

Главна улога додељена је Џин де Вал, позоришној глумици која је наступала у бродвејским представама "American Idiot" и "Kinky Boots", наводи Би-Би-Си.

„Сви су били поносни на њу, била је посебна, без обзира на то из ког су сталежа. Мислим да ту њену особину сви желимо да славимо“, рекла је глумица о покојној принцези.

Улога принца Чарлса додељена је глумцу Роуу Хартрампфу.

У мјузиклу је много музике која ће дочарати понашање папараца, живот с Виндзорима, везу Дајане о којој се шушкало с Џејмсом Хевитом, а једна се зове "Secrets and Lies".

Холивуд репортер наводи да мјузикл садржи бројне музичке нумере потребне за хит представу.

„Премда ће се чланови краљевске породице вероватно наљутити на глумце који их на позорници приказују полуголе и у кревету, британска јавност на томе неће замерити", каже критичарка Дебора Вилкер.

Премијера мјузикла одржаће се 2. марта следеће године у позоришту Longacre, а службени датум почетка приказивања је 31. март 2020. године.

Није познато хоће ли се представа у догледно време приказивати и у Великој Британији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво