Више од 600 музичара и 400 пивских укуса на Ушћу

На 17. „Бир фесту“ посетиоци ће од 14. до 18. августа уживати током 105 сати бесплатног музичког програма, који ће на четири бине извести више од 600 музичара.

Музичко загревање прве вечери на Главној бини почеће уз Рок оперу и више од 100 извођача на бини, који ће оживети незаборавне рок хитове.

Прве вечери наступиће и највећа звезда фестивала, Џони Мар, гитариста групе „Смитс“, који ће после наступа на престижним светским фестивалима „Гластонбери“ и „Сигет“, први пут наступити и у Србији.

На Главној бини концерте ће одржати и бројни гости из региона Мањифико, „Мајке“, „Бркови“, Војко В, „Урбан & 4“, „Елементал“, „Атомско склониште“, „Бомбај штампа“ и многи други, а ту су и домаћи извођачи Дејан Цукић, Марко Луис, „Кербер“, „Електрични оргазам“, „Негатив“, Биља Крстић, „Тап 011“, али и ветерани „Бир феста“ –„Ван Гог“, „Ортодокс Келтс“, „Ју група“ и Инспектор Блажа.

На посебној Бунт рок бини публика београдског „Бир феста“ видеће 30 најзапаженијих бендова и аутора „Бунт рок фестивала РТС-а“. 

Поред музичког програма биће организовани бројни други садржаји, а на више од 100 штандова у понуди ће бити преко 400 различитих пивских укуса великих пивских индустрија „Хајнекен“, „Апатинске пиваре“ и „Ваљевско пиво“, али и добра храна.

Љубитеље крафт пива и ове године очекује посебна зона „Црафт ленд“, где ће премијерно бити представљено крафт пиво „Бир феста“ – Трио фантастикус, које је направљено специјално за фестивал у колаборацији три крафт пиваре: „Догма“, „Кроу“ и „Трон“.

„Апатинска пивара“ ће представити своје крафт пиво Блу мун.

На фестивалски простор ће моћи да се уђе на два улаза из Булевара Николе Тесле и два улаза са стране шеталишта.

На фестивалу ће услуге моћи да се плаћају и картицама, јер је компанија „Виса“ све штандове опремила мобилним терминалима, који ће омогућити брже, једноставније и сигурније бесконтактно плаћање.

Корисници „Виса“ картица моћи ће да искористе бржи пролаз на улазима 1 и 2, а уз свако бесконтактно плаћање, добиће попуст од 15 одсто на пића, као и за куповину „Виса“ ВИП наруквица.

Од ове године „Бир фест“ је постао део нове фестивалске платформе – „Клауд фестивалс“, у оквиру које ће бити одржани и фестивали „Мјузик вик“ и „Ноћ музике“.

У оквиру ВИП зона, уз посебну пропусницу, биће неограничена конзумација пића током целе вечери, а поред пива у понуди ће бити и друга алкохолна и безалкохолна пића.

ВИП пасови по цени од 2.000 динара се могу купити на продајним местима „Тикетс“ сервиса, а неопходно је извршити активацију преко бесплатне мобилне апликације Кипап (KeepApp), која је доступна на Гугл плеј и Ап стору.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво