Ерос Рамацоти: Носим прелепе успомене из Србије

Славни певач Ерос Рамацоти започео је трећи део велике "Vita Ce N'? турнеје у оквиру које долази у Београд, где ће наступити 24. септембра у „Штарк арени“, а улазнице за седење су скоро распродате.

„Носим прелепе успомене са својих претходних концерата у Србији. Узбуђен сам и спреман да вашој публици пружим јединствено вече добре музике и уживања“, рекао је популарни певач.

Рамацоти је турнеју на којој промовише своје најновије студијско издање започео у фебруару и одржаће преко 90 концерата у више од 30 земаља на пет континената.

Извештаји са већ одржаних концерата говоре да се ова турнеја разликује од свих његових претходних – почевши од визуелног идентитета, до детаља осмишљеног и одлично уклопљеног у атмосферу, преко одличног озвучења и савршено одабраних музичара из Италије и Америке који употпуњују звук на најбољи могући начин, све до добро осмишљене сет листе, модерних аранжмана песама са новог, али и ранијих албума.

Публика у „Штарк арени“ ће моћи да се присети старих хитова "Se bastase una canzone", "Un altra te", "Fuoco nel fuoco", "Cose de la vita" и чује нове песме.

Улазнице су у продаји путем "Ticketvision"-a i putem sajta na www.tickets.rs.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(четвртак, 18. јул 2019, 03:54) - Sale [нерегистровани]

Iskreno

Nosi prelepe uspomene,lovu !

(среда, 17. јул 2019, 22:45) - Geld stinkt nicht! [нерегистровани]

Ovo mi je ulepšalo mrak:

"Ерос Рамацоти: Носим прелепе успомене из Србије"