Најпопуларнији извођачи из региона на „Мјузик вику“ на Ушћу

Након четири године одржавања на Копаонику, фестивал „Мјузик вик“, ове године, имаће своје прво београдско издање. Више од 15 домаћих и регионалних музичких звезда наступиће од 23. до 25. августа на Ушћу, а улаз ће бити бесплатан.

„Мјузик вик“ (Music Week) објединиће популарне музичке правце – поп, треп и народну музику, а неколико регионалних поп звезда управо на овом фестивалу наступиће у Београду први пут после дужег времена.

Првог дана фестивала наступају Саша Ковачевић, Драгана Мирковић, Тони Цетински, Јелена Розга и Џенан Лончаревић, док је следеће вече, 24. август, резервисано за наступе Лепе Брене, Аце Лукаса, Нине Бадрић, групе „Хари Мата Хари“ и Дарка Лазића.

Последње вече београдског музичког фестивала угостиће треп и поп извођаче: Бубу Корелија и Јалу Брата, Мају Беровић, Цобија, Сениду, Сару Јо, Катарину Грујић и Ангелину.

„Мјузик вик“ је ове године постао део „Клауд“ платформе, која обједињује три фестивала, па ће тако уз извођаче популарне музике, публика имати прилику да на Ушћу ужива у свиркама рок бендова на „Бир фесту“ од 14. до 18. августа, као и у класичним нумерама на фестивалу „Ноћ музике“ 30. августа.

Улаз на „Мјузик вик“ је слободан, уз преузимање бесплатне мобилне апликације KeepApp, која ће од августа бити доступна у Гугл плеју и Ап стору, а ВИП места ће моћи да се обезбеде уз посебне улазнице "All you can drink VIP Pass".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво