Прогресив ноћ за памћење у „Барутани“

Водећи ди-џејеви и продуценти израелске електронске сцене, Гај Џеј и Гај Манцур, познати по непоновљивом прогресивном звуку и музичком таленту, наступиће у суботу 13. јула под небом Београдске тврђаве, у Барутани, док ће домаћу подршку пружити Игор Ди, члан организације „Прогресивна суза“.

Гај Џеј је започео своју продуцентску каријеру са само 14 година, а и даље прати исти принцип и сваку нумеру ствара као да је прва. На почетку је био под тренс и прогресив утицајима своје домовине, а након кратког периода прихватио је све жанрове електронске музике.

Његова музика има елементе тренса, али и топлу вибрацију прогресива и енергију старог техна.

На путу да постане један од главних уметника ове електронске генерације, Гај Џеј има велики број издања на еклектичној листи познатих светских издавачких кућа.

„'Барутана' је заиста веома сјајан клуб. Енергија публике и сама локација су невероватне. Како време пролази, моја веза са београдском публиком је све јача. Сви заједно ћемо приредити још једну ноћ за памћење“, поручује Гај Џеј пред наступ.

Гај Манцур је усавршио продукцију музике која превазилази све границе жанровских класификација. Инспирисан тек хаусом, техном и правим прогресив хаусом, он ствара јединствена музичка дела која су га уврстила у светски врх ди-џејева и продуцената.

Препознатљив је по својим јединственим хипнотишућим мелодијама и заводљивом груву, како у продукцији, тако и у својим ди-џеј сетовима. Његова издања су достигла сам врх „Битпорт листи“, а 2017. године "DJ Awards Ibiza" га је номиновала за најбољег прогресив хаус ди-џеја.

Гај Манцур се упознао са домаћом публиком, за коју каже да је невероватна, пре неколико година, на новогодишњој журци.

„Чуо сам пуно позитивних утисака о вашим клаберима, али када сам дошао, било је још боље него што сам замишљао. Ваша публика баш воли музику, шири позитивну енергију и тај тренутак када се потпуно препусте мелодији, веома је инспиришући за ди-џеј сет. У 'Барутани' планирам да пуштам доста новог и необјављеног материјала, како мог, тако и са моје издавачке куће 'Платенбенк', песме пуне хармоније, грува и љубави. Једва чекам да проведем магично време са свима вама“, рекао је Манцур.

Улазнице се налазе у продаји путем „Тикет вижон“ и „Гигстикс“ продајних мрежа, по цени од
790 динара за партер и 1.190 динара за ВИП терасу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво