Биља Крстић: И Гуча и „Бир фест“

Док са „Бистрик оркестром“ припрема прославу две деценије рада која ће обележити следећу годину, Биља Крстић лето проводи радно. Поштоваоци звука који негује ова дама моћи ће да је виде на концертима у Румунији, у Гучи, на „Бир фесту“.

Бројни наступи очекују Биљу Крстић до краја године. Концерт који је у Скопљу очекује 23. јула најављује као занимљиво музичко дружење: „Са Биг бендом Македоније ћу први пут наступати. У програму je и Влатко Стефановски“.

Говорећи о припремама за различите фестивале, прослављена уметница истиче да програм увек прилагођава месту где наступа.

„Први пут ћу наступати са трубачким оркестром у Гучи. Морам да признам да сам баш узбуђена. У питању је Бобан Марковић, наше највеће трубачко име, и његов оркестар“, нагласила је Биља Крстић додајући да са четири девојке већ увежбава репертоар.

Са Бобаном Марковићем сарађиваће још једном до краја године на ворлд мјузик фестивалу који ће подржати Министарство екологије.

„Бистрик“ и Биља на „Бир фесту“ наступају 17. августа.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво