Освојите прве улазнице за јубиларни 20. „Егзит“

Амели Ленс затворила је овогодишњи „Егзит“ уз антологијску химну "Firestarter" у част преминулом певачу групе „Продиџи“, Киту Флинту, а убрзо након тога објављен је званичан филм који најављује и јубиларно 20. издање фестивала, које ће означити почетак нове ере под називом "Еxit 2.0".

Освојите прве улазнице за јубиларни 20. „Егзит“ Освојите прве улазнице за јубиларни 20. „Егзит“

Званичан фестивалски филм забележио је и многе неочекиване ситуације и кадрове извођача у њиховим најемотивнијим реакцијама на светски чувену „Егзитову“ публику током фантастичних наступа које су многи од њих уврстили међу најбоље у каријери.

Сви који поделе овај „афтермуви“ до 20. јула са обавезним #ExitMovie2019 хештегом, могу да освоје прве улазнице за велику прославу 20. рођендана фестивала „Егзит“ 2020. године.

Кратки филм који обједињује неке од најбољих тренутака на, према оценама многих, најбољем издању „Егзита“ до сада, сниман је у пуној 4К технологији са чак три филмске камере и два дрона са филмском оптиком.

На филму је радио „Егзитов“ аудио-видео тим са више од 20 људи, а снимање, монтажа и постпродукција рађени су током целог фестивала по унапред дефинисаном плану у којем се пажња обраћала на сваки детаљ и у тесном временском распореду без превише могућности да се нешто понавља.

Деветнаесто издање „Егзит“ фестивала одржано је од 4. до 7. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, окупивиши готово 200.000 људи из више од 90 земаља широм света, уз рекорд посете који је био оборен већ на самом старту са преко 56.000 људи.

Импресије еуфоричне фестивалске публике, али и фантастичних извођача као што су „Кјур“, „Грета ван Флит“, „Чејнсмокерс“, Димитри Вегас и Лајк Мајк, Скепта, Карл Кокс, Соломун, Амели Ленс, Паул Калкбренер, Том Вокер, IAMDDB, Масео Плекс, Ли Буриџ, Пеги Гој, Џеф Милс, „Тејл оф ас“, Дизајнер, „Wајтчепел“, „Лост фриквенсиз“, Борис Брејча и стотине других.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво