Јубиларни фестивал пене – врхунска журка у Руми

На фестивалском небу Србије већ десет година сија „Фоамфест“, који сваког лета у Руми окупља најзначајнија имена електронске музике на једном месту. Ове године фестивал ће се одржати 20. јула, а уз врхунску продукцију, најбоље сценске ефекте и квалитетан звук, организатори најављује и госте изненађења.

Јубиларно фестивалско издање обележиће наступи светски познатог ди-џеја Матроде, чувеног дуа „Вантиз", као и познатог новосадског ди-џеја Ra5tik. На специјално изграђеном фестивалском комплексу у Руми, на спортским теренима „Брег“, 20. јула наступиће и две познате даме, које већ годинама владају домаћом електронском сценом, Лена Глиш и Леа Давогић.

Познаваоци електронске сцене овај фестивал знају и као „репризу Егзит денс Арене“, а с обзиром на продукцију целог догађаја и увек врхунски лине-уп, „Фоамфест“ у Руми кроз прву деценију постојања стекао је статус једног од најважнијих фестивала код нас.

Десети „Фоамфест“ обележиће гости изненађења, а име прве звезде која ће наступити као специјални гост, биће откривено 28. јуна. До тада се карте по промотивним ценама могу купити на свим продајним местима DD ticketsа, у свим WIN-WIN i EMMI Shopovima, као и онлајн на bit.ly/FoamFestX .

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво