„Тивери корпорејшен“ сутра на Ташу

Бенд „Тивери корпорејшен“ наступиће сутра на стадиону Ташмајдан у Београду.

„Београђани могу да очекују наш врло енергичан наступ. Знате, понекад људи мисле да ће 'Тивери' бити више неко чилаут искуство, али кад дођу на наш наступ стварно се изненаде, јер се крећемо кроз доста музичких жанрова и енергетски ниво је прилично јак. Покрећемо људе“, каже Роб Гарза.

„Тивери корпорејшен“ (Thievery Corporation) су основали пре 25 година у САД продуцентски и ауторски дуо Роб Гарза и Ерик Хилтон, који су постали заслужни за настанак читавог поджанра електронске музике оплемењене употребом регеа, даба, хип-хопа, даунтемпа, индијског трип-хопа и босанове, што се чује у песмама The Richest Man In Babylon, Sweet Tides, Lebanese Blonde, Until the Morning, Letter To the Editor...

„Најбољи начин за који смо чули да нас описују јесте тај да смо ми мултижанровска музика. А посебно волимо то што уживо спајамо људе различитих култура и доби“, истиче Гарза.

„Тивери корпорејшен“ 26. јуна на Ташу биће први велики концерт у Србији на коме ће публика моћи да конзумира пића искључиво из трајних пластичних чаша, брендираних визуалом и именом бенда.

Чаше се добијају уз кауцију на шанковима и након употребе могу се задржати или вратити, уз поврат новца.

У договору с менаџментом „Тивери корпорејшен“, промотерска кућа „Лонг плеј“ одлучила се за трајне пластичне чаше и на концерту 26. јуна на Ташу, пошто се такав корак показао као еколошки изузетно успешан на „Данима Дарка Рундека“ и „Арсенал фесту 09“ у Крагујевцу.

Пре „Тивери корпорејшен“ наступиће Балкан-соул музичар Марко Луис. Карте за партер и трибине по цени од 2.500 динара биће у продаји на улазу у стадион, поред редовне продаје преко сервиса „Тикетс“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара