„Двестадвојка“ обећава слављенички спектакл у Арени

„Радио Београд 202“ великим бесплатним концертом обележиће свој 50. рођендан 26. јуна од 20 часова у Штарк арени. „Двестадвојка“ обећава прави спектакл!

Рођендан Радија 202 је заправо у четвртак, али је, како каже главна и одговорна уредница Милица Кубуровић, стицајем околности термин слављеничког концерта је дан раније.

„Концертом славимо пола века Двестадвојке и судећи по списку бендова који ће свирати можемо бланко да кажемо да ће бити спектакл“, наводи Кубуровићева.

Према њеним речима, када се на листи извођача налазе „Бајага и Инструктори“, „Ју група“, „Ван Гог“, Нено Белан и „Фјуменси“, Дејан Цукић и „Спори ритам бенд“, „Неверне бебе“, „Артан Лили“, „Земља грува“ онда је спектакл загарантован.

Можда делује чудно, али Радио Београд 202 је са 50 година најмлађи члан породице Радио Београда. Програм се емитује од 27. јуна 1969. Да ли сте још шампиони региона у директној комуникацији са слушаоцима 24 часа?

Двестадвојка у континуитету форсира најбоље и најквалитетније рок и поп извођаче кроз свој програм и концерте у чувеном студију шест Радио Београда“, истакла је Кубуровићева.

Уредница Радио Београда 202 поручила је и да ће концерт почети тачно у 20 часова, тако да сви који су успели да дођу до карата треба да дођу и мало раније.

Иако улаз јесте бесплатан, улазнице су неопходне и могу се преузети на портирници Радио Београда, билетарници Штарк арене и на продајним местима „Тикет вижона“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво