Прича о Београдском победнику у песми Ђуре и „Морнара“

Владимир Ђурић Ђура и „Морнари“, објавили су нови спот за песму „Београдски победник“ који је уједно најава за нови албум који се очекује у септембру.

„Ја сам хтео да направим песму баш из угла Победника, као да он пева песму и да то буде његова је прича“, објаснио је гостујући у Београдском програму, Владимир Ђурић.

Додаје да у песми, Победник говори о томе зашто ту стоји и да се обраћа се његовој љубави.

„То је у ствари једна лепа разгледница Београда јер је све снимано дроном. Београд је прелеп кад се гледа с висине“, рекао је Ђурић.

У суботу, 22. јуна одржава се „Фестивал летњих нота“ на Дорћол плацу, на коме ће наступ имати и Ђура са „Морнарима“.

„Већи део нашег репертоара је баш весео, тропски, латино, медитерански... Тако да, свако ко дође, он ће стварно да ужива, да игра и пева са нама и очекујем све људе који долазе на наше свирке да се појаве“, најавио је Ђура.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво