Алексина „Метаморфоза“ напокон пред публиком

После три године рада на песмама, стигао је нови албум Алексе Јелића. „Метаморфоза“, у издању ПГП РТС-а, стиже у правом тренутку јер је препуна брзих ритмова, неопходних током врелих летњих дана и ноћи.

Овај албум је захтевао од мене да се преиспитам, да изаберем пут којим желим да идем, каже Алекса Јелић и истиче да је ослушкивао разне знакове на које је наилазио.

Објашњавајући како је дошло до назива новог издања, Алекса наводи да је сам живот такав: „Током живота доживљавамо промене, наилазимо на разне трансформације. Постоје оне лепе од пубертета, добијања првог посла, а постоје и оне животне око четрдесетих када ‚дрма са свих страна“.

„Мислим да сам коначно слободан и свој. Овај албум тотално представља мене. И даље играм, и даље певам, забављам и себе и друге и то јенегде и моја улога у овом животу“, оценио је Јелић додајући да је и као играч прошао кроз метаморфозе.

Кореографије које изводи на сцени изводи са лакоћом, ипак иза тога стоји континуиран рад.

„Ми смо на овом албуму радили од 2015. године. Понекад кад сам чуо Оливера Мандића да каже: 'Радим годинама на албуму.' Па што толико? Е, управо зато“, објашњава свестрани уметник нагласивши да мисли да је Метаморфоза метаморфоза за поп музику у Србији.

У споту за песму Трубе свирају који најбоље најављује нови албум појављују се комшије из зграде у којој живи Алексин тата, глумица Тања Бошковић и певачица Ванеса Шокчић.

Алекса обећава још неколико спотова, промоцију албума, а затим и живе наступе како би свих осам нових песама стигле до публике.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво