Бесплатни коцерти „Галије“ и „Ју групе“ поводом почетка сезоне купања на Ади

Два рок бенда, „Ју група“ и „Галија“, одржаће 14. јуна на Ади Циганлији, у зони „Бир гарден“, на Макишкој страни, бесплатне концерте поводом почетка сезоне купања.

Од 15. јуна све службе задужене за безбедност посетилаца и купача биће спремне за рад, а у 10 сати, подизањем „Плаве заставе“, биће означен званичан почетак сезоне купања на Ади. 

Поводом почетка сезоне купања, бесплатне концерте одржаће „Ју група“ и „Галија“. 

Купалишна сезона траје до 8. септембра, а радно време је сваког дана од 10 до 19 часова.

Осим купања, посетиоци ће моћи и овог лета да уживају на манифестацији „Бир гарден“, која се одржава пети пут.

Забава ће ове године трајати од 15. јуна до 4. августа, а понудиће, како најављују организатори, богат музички програм и концерте популарних рок бендова, који ће бити бесплатни.

У суботу, 15. јуна, од 20 сати наступиће инди поп рок електро дуо „Буч Кесиди“, а после дуго времена посетиоци ће имати прилику да уживају у концерту енергичног и романтичног бенда „Плејбој“.

ЈП Ада Циганлија ће ове године бити домаћин бројних догађаја са различитом тематиком, тако да ће бити пуно забаве за све узрасте.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво