Фантастичан повратак – Славко Бањац oдушевио публику у Центру „Сава“

Певач Славко Бањац је 16. маја одржао концерт за памћење. Овај уметник моћног гласа наступом на сцени Центра „Сава“ показао је да пауза од 25 година није оставила трага.

Фантастичан повратак – Славко Бањац oдушевио публику у Центру „Сава“ Фантастичан повратак – Славко Бањац oдушевио публику у Центру „Сава“

Од самог почетка концерта десила се она спона са публиком о којој сваки извођач сања. Концерт је отворио песмом Заспала ми душа, уследила је Желим да и Мој Београде, током које је публика устала и остала на ногама до краја концерта.

Специјална гошћа Весна Змијанац додатно је загрејала публику и са Славком отпевала ванвременски хит Јорговани, а онда и дуетску Ја имам неког, а ти си сам, коју су својевремено снимили.

Ређали су се хитови Ако те лажем Бог ме убио, Не верујем лепим женама, Пукни зоро и други. Славко, ексклузивац ПГП РТС-а, изашао је на бис, а публика још дуго није хтела да изађе из дворане аплаудирајући.

Како је рекао Рака Марић, власник „Мјузик стара“, који је био организатор овог концерта, можемо очекивати наступе Славка Бањца широм Србије.

Речи похвале упутио је и Владимир Граић, директор ПГП РТС-а: „И ја сам пријатно изненађен Славковим наступом. Штета за паузу. Морамо то исправити“.

„Концерт је од самог почетка одисао великом обостраном енергијом између Бањца и публике. Пун Центар 'Сава' је хорски певао са Славком, а Весна Змијанац, као гошћа концерта нас је подсетила због чега је била и остала велика звезда наше музичке сцене“, закључио је Граић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво