"The best of" др Неле Карајлић 25. маја на Ташмајдану

Др Неле Карајлић ће 25. маја на стадиону Ташмајдан одржати свој први велики концерт пред београдском публиком. Неле ће са својим новим бендом „Осиромашени уранијум“ изводити највеће хитове „Пушења“, а придружиће им се и бивши гитариста овог бенда Предраг Ковачевић Ковалски.

Пред овај концерт, Неле има већу трему него на почетку каријере, јер пуно младих људи који воле и знају његове песме, до сада нису имали прилику да га слушају уживо и да осете невероватну енергију његовог перформанса.

„Последњи концерт пред пуним Ташмајданом сам одржао пре 23 године. Надам се да ће тако бити и у суботу, када ће напокон стићи и лепо време у Београд. Поново сам почео да певам песме 'Пушења' и сада не могу да се зауставим. 'Дан младости' је традиционално дан радости за фанове песама 'Пушења', када ћемо сви заједно сести у велики времеплов и вратити се у времена која су била много боља. Старији нека понесу пионирске мараме, а данашњи 'пионири' пешкире, јер ће бити пуно скакања и зноја“, рекао је Неле и најавио да публика може да очекује неочекивано и још понешто.

Нелетове песме Жени нам се Вукота, Гиле шампион, Недеља кад је отишо Хасе, Ил си бос ил си хаџија, Дан Републике, Гузоњин син, Фикрета, и многе друге су безвременски хитови и подједнако се доживљавају као и пре 20 година.

Концерт почиње у 20 сати, а Неле ће бину прво уступити младом бенду „Вива Вопс“ који репује у рок и панк ритму, а потом ће Горан Петронијевић-Риза са својом групом "Elvis Jr. Kurtovich" на Таш донети дух новог примитивизма.

У продаји је остао још мали број карата, а могу се купити онлајн или на билетарницама "Tickets.rs", "DD Tickets" и "Gigstix". Зависно од зоне, цена улазнице је од 1.200 до 2.900 динара.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво