Хип-хоп на Морави

Пети Дани урбане културе (ДУК) у Чачку одржаће се 7. и 8. јуна у Парку младости на Морави.

Током два фестивалска дана, публика ће моћи да ужива у одличном музичком програму који чинивече живе музике и вече електро звука.

До сада су наступ потврдили: Who See, KKN, Атеист реп, Ерик Снео, Кактус филдс, Михаи Поповициу, Милош Вујовић, Збедем, Дон Дада и Џониџа.

Поред музике, наставља се и традиција цртања мурала на више локација у граду, ове године уз помоћ гостију из Мексика, Уругваја, Швајцарске, Италије, Немачке, Украјине, као и такмичење у екстремним спортовима. Љубитељи хип-хоп културе ће и ове године моћи да уживају у програму "Hip hop all style battle".

Фестивал ће у петак у 12 сати отворити ДУК-кидс за најмлађе госте, које ће забављати аниматори. Након тога, посетиоци ће моћи да пазаре радове тридесетак креативаца на „ДУК пијаци“.

„ДУК фестивал организује тим младих људи окупљених око идеје да Чачак обогате новим и разноврсним садржајем који пре свега негује млади покретачки дух. После изградње скејт-парка, ДУК тим наставља да обогаћује културни и социјални живот града кроз фестивалске активности на обали реке. Очекују вас бројна дешавања у којима и ви сами можете бити интерактиван учесник“, каже Страхиња Бабић, један од организатора Фестивала.

За све такмичаре из Београда организован је бесплатан аутобуски превоз до Чачка, као и повратак у два термина у недељу, 9. јуна. Време поласка из Београда ће бити накнадно објављено, а место поласка је Главна аутобуска станица.

Пријаве су обавезне на duk.prijavehiphop@gmail.com до 23. маја. Свима је на располагању и бесплатна камп зона у склопу самог Фестивала.

ДУК фестивал се одржава под покровитељством Града Чачка и СЦ „Младост“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво