Радио Слејв и "Mathame" овог викенда у „Барутани“

У култни београдски клуб на отвореном, „Барутана“, стижу легендарни продуцент Радио Слејв и "Skywalking" дуо "Mathame". Домаћу подршку за ноћ у клубу са најлепшим свитањима пружиће Марко Настић и Влада Јањић.

Радио Слејв, дуже од две деценије активна сила андерграунд денс-сцене, у „Барутану“ долази са свежом, тек објављеном музиком на свом новом издању Stranger in The Night. Плоча Ground Control-Last Communication је његово прво соло издање од 2017. године, а рецензије кажу да је „превазишао стандард квалитета какав се очекује од изванредно продуктивног продуцента“.

Као оснивач легендарне куће „Рекидс“, дао је посебан допринос развоју многих талената. Као продуцент стоји иза бројних псеудонима и сарадњи од којих је ипак најпрепознатљивији Радио Слејв, утицајни аутор, ди-џеј, љубитељ едита и тражени ремиксер.

Његов уникатан потпис у својој дискографији има широк спектар имена из света плесне музике и шире, поред осталих и Агориа, "Slam", Карл Крејг, али и "UNKLE", "New Order", Кајли Миног. У „Бергхаину“ и „Панорамабару“ од 2007. године организује „Рекидс журке“, а своју непогрешиву плесну рецептуру редовно дели са публиком најрелевантнијих клубова света. У Београду се очекује сет који обилује оптималним, енергичним клупским техно звуком.

Дуо "Mathame" су нове звезе „Афтерлајф“ концепта који долази из подножја Етне, али и из креативног окружења несумњиво најзначајнијег светског клабинг бренда данашњице који предводе "Tale Of Us". Пре тога су пут до звезда прокрчили издањима за „Сувенир“, „Одити“ и „Бастард“, марку иза које стоји Вал, гошћа на првом „Апгрејд“ партију ове сезоне. Млади Амадео има њух за сензибилитет савременог денс-подијума, деценију старији Матео представља интуитивну, духовну страну и „стару школу" овог перспективног дуа.

Један од најистакнутијих српских продуцената и миљеника домаће публике, Марко Настић,
чију две деценије дугу каријеру прати и међународни успех, још једном се придружује „Апгрејдовом“ постројавању. Ноћ под звезданим небом у „Барутани“ појачаће и Влада Јањић, један од оснивача овог концепта и ветеран сцене електронске музике у Србији.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво