"Florence and the Machine" у „Игри престола“

Креатори серије „Игра престола“ су обожаваоци рок бенда "Florence and the Machine", па је тај састав једини музички извођач у последњој, осмој сезони планетарно популарне серије.

У другој епизоди актуелног серијала Игра престола, "Florence and the Machine" представили су своју верзију оригиналне нумере Jenny of Oldstones.

Певачица Флоренс Велч је песму снимила, пошто су је лично контактирали креатори серије Дејвид Бениоф и Ден Вајс.

„Увек смо били велики обожаватељи њене музике, а трејлер за другу сезону са њеном песмом Seven Devils је вероватно најмоћнији који смо икада имали“, објашњавају Бениоф и Вајс.

„Жеља да чујемо њен феноменалан глас у серији је одувек била на врху наше листе. И даље смо одушевљени што је Флоренс пристала да отпева Jenny of Oldstones и заљубљени смо
у резултат“, додали су креатори Игре престола.

Певачица је истакла да ју је песма, коју су написали Рамин Ђавади, Ден Вајс, Дејвид Бениоф и Џорџ Мартин, на прво слушање подсетила на келтску успаванку.

„Келтска музика је одувек била у мојој крви, тако да сам се осећала као да заиста могу нешто да учиним са овом нумером. Чаролија и кадрови серије, да не спомињем костиме, привукли су ме од самог почетка. Част ми је да будем део њене последње сезоне“, рекла је Флоренс.

број коментара 0 Пошаљи коментар