"Medellin", најава за Мадонин нови албум

Она влада поп музиком, а он је колумбијска музичка звезда. Мадона и Малума заједно представљају сингл "Medellin" који најављује излазак новог албума краљице попа.

Мало је рећи да је светска публика жељно ишчекивала ново издање поп краљице Мадоне. Она и колумбијска звезда Малума данас су представили Medellin, први сингл са њеног предстојећег албума Madame X, најављеног за 14. јун.

Кратке најаве су претходних дана уздрмале интернет заједницу и о овом издању се нагађало са великом страшћу.

Сада, након представљених визуала, долази и званична најава Мадониног 14. студијског албума.

Под креативним утицајем живота у Лисабону током протеклих неколико година предстојећи албум је колекција од 15 нових песама које славе дуг и интензиван однос Мадоне и латино музике и културе, као и других глобалних утицаја.

Певање на португалском, шпанском и енглеском језику које чини овај албум, представљено је најпре синглом Medellin, који је копродуцирао Мирваис и осликава дух Малуминог родног града.

Осим тога, ту спадају и химна I Rise, „јамајчанска денсхол“ нумера Future на којој се придружује Куаво и коју копродуцира Дипло, као и звучно иновативна нумера Dark Ballet.
 
„Лисабон је место где се родила моја инспирација“, објашњава Мадона. „Тамо сам нашла своје племе и чаробни свет невероватних музичара који су учврстили моје уверење да је музика широм света заиста повезана и да представља душу универзума.“

У току више од 18 месеци снимања у Португалу, Лондону, Њујорку и Лос Анђелесу, Мадона је на 14. студијском албуму сарађивала са продуцентским именима као што су поменути Дипло и Мирваис, затим Мајк Дин и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво