„Поглед са Калемегдана“ – три дана концерата на отвореном

До 19. априла трају „Дани Београда“ уз низ бесплатних културних, уметничких и историјских садржаја. Ту су и три велика концерта под слоганом „Поглед са Калемегдана“.

Концерти „Поглед са Калемегдана“ представљају концертну ревију на којој учествује преко 30 младих београдских уметника. Овогодишњи културно-уметнички програм прилагођен је свим узрастима, одржава се на отвореном и бесплатан је. 

„Овде код Победника монтирана је велика бина на којој ће наредна три дана бити заиста богат програм. Београђани ће моћи да чују мелодије које су биле познате шездесетих и седамдесетих година. Вечерас нас очекује концерт 'Рок симфоније', наступиће највеће звезде рок сцене. Сутра нас очекује гала оперски концерт, тако да један богат програм очекује Београђане на овом платоу“ рекао је Влада Ђурковић, извршни продуцент Омладинског позоришта „Дадов“.

Током три дана манифестације, биће одржани концерти класичне и забавне музике, велики сценско-музички спектакл, позоришне представе, изложбе промоције и туристичке туре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво