Почињу квалификације за „Бунт рок фестивал“

У наредна два месеца, средом увече на Другом програму РТС-а, такмичиће се по три бенда/аутора, чије наступе ће оцењивати стручни жири.

У првој квалификационој емисији наступиће три бенда: другопласирани бенд са фестивала  „Омладина“ из Суботице - "Skadrilla" из Београда, "Stone Slipper" из Крагујевца и „Ђука и два вука“ из Младеновца.

Као ревијални гости наступиће прошлогодишњи победници „Бунт рок фестивала“ састав "Sergio Lounge" чији фронтмен, Срђан Попов, је овог пута у улози члана жирија.

Заједно са Бранком Главоњић, ауторком фестивала, у улози водитеља ће се наћи и Зоран Стефанов, фронтмен бенда „Исказ“.

Гледаоци неће бити ускраћени ни за вести о свим новим издањима, актуелним дешавањимаи занимљивим концертима на домаћој рок сцени, а ту је и Топ Листа Бунт коју води Катарина Вујовић.

Ново лице „Бунт рок фестивала“, Стефан Јовчић, ће разговарати са  такмичарима овогодишњег фестивала.

Стални чланови жирија фестивала су Маја Цветковић (E-Play) и Вукашин Марковић (Irie FM), са њима ће, у првој квалификационој емисији, такмичаре оцењивати и Ана Милићевић, музичка уредница РТС канала Музика и Милорад Ристић - Мики (Bella Technika), који је председник жирија у првој емисији.

Наградни фонд „Бунт рок фестивала“ обухвата и овог пута велики број награда од
новчаних, преко робних, до музичких награда и наступа победничких бендова на највећим и најзначајнијим музичким фестивалима у земљи и региону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво