Солистички концерт Тијане Богићевић: Чудо стиже у Београд

Поп певачица Тијана Богићевић одржаће 12. априла велики солистички концерт у београдској Комбанк дворани.

После првог успешног солистичког концерта, одржаног у Народном позоришту у Новом Саду, прилику да ужива у изузетном вокалном и сценском перформансу имаће и публика у Београду.

„Још увек сам под снажним утиском и емоцијом коју су на мене пренели сви ти дивни људи, који су углас са мном певали песме са мог албума Чудо. Сваки сусрет са публиком ме посебно радује, јер су људи који воле и слушају моју музику показатељ да нисам погрешила када сам, вођена искључиво срцем, а не трендовима, радила на овим песмама“, истакла је Тијана Бигићевић.

„Са великим задовољством вас позивам да и у Београду наставимо ту магију, да заједно певамо и доживимо једно незаборавно вече“, рекла је Тијана.

Први албум Тијане Богићевић, који носи наслов Чудо, светлост дана угледао је прошлог лета, врло брзо је нашао пут до срца публике и остварио огроман успех.

Песме Безусловно, Ти имаш право, Некако, никако и Само не ћути  прави су радијски хитови, а посебно се издвојила песма Хајде онда ништа, која има више од милион прегледа на Јутјубу.

Поред тога, Тијана је публику изненадила и пројектом "Čudo Live! Session", када је нове песме представила уживо и у акустичним издањима.

Тијана Богићевић била је представник Србије на Песми Евровизије 2017. године у Кијеву, где  је наступила са песмом In Too Deep. Том приликом побрала је симпатије бројних пратилаца и љубитеља ове манифестације, који од тада прате њен рад.

Управо Евровизија је била та која јој је дала „ветар у леђа“ да заврши рад на свом првом албуму и тако повећа популарност коју је стекла хит сингловима Тражим и Чудо.

Предстојећи концерт у Београду представља наставак концертне турнеје „Чудо“ и круну десетогодишње соло каријере Тијане Богићевић.

Публика на концерту може очекивати право музичко „чудо“ кроз синергију квалитета када је реч о звуку, јединственим емоцијама и снажним песама, чији стихови никога неће оставити равнодушним. 

Карте за овај концерт могу се купити на свим продајним местима Тикет вижна, путем сајта tikets.rs и на благајни Комбанк дворане.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво