Кубанац са којим је плесао Београд

Највећи кубански плесач свих времена, Мајкл Фонц одушевио је Београђане својим наступом и фантастичном атмосфером на концерту у Студентском културном центру

Јединствен и невероватан плесни спектакл у Београду. Својим наступом, публиком и атмосфером задовољан је и Мајк Фонц, који није сакрио своју радост.

„Осетио сам много позитивне енергије и љубави према плесу у Београду. Сјајна атмосфера и на радионицама и на 'Вива ла салса' вечерњем спектаклу. Организација је била сјајна и са 'Ал Центром' спремам нову сарадњу за следећу годину и нови спектакл у Београду“, изјавио је Мајкл Фонц након два дана која је провео у Београду.

„Дали смо све од себе да, једну величину попут Фонца, угостимо и заљубимо у Београд. Чини нам се да смо успели, јер је његово одушевљење нашим градом, као и нашим плесачима, резултирало разговором о наставком сарадње“, истакли су организатори овог јединственог догађаја.

Плесни клуб „Ал Центро“, основала је група заљубљеника и поштовалаца плеса 2012. године. Са жељом да расплешу Београд, непосустају, и њихове часове и семинаре похађа велики број Београђана.

Домаћини су најпосећенијих плесних журки на Балкану, као и у овом делу Европе.

Мајкл Фонц је инструктор, кореограф и плесач. Рођен је 1976. године на Куби. Знање из балета, савременог и модерног плеса, стицао је у кабареу „Тропикана“, на Куби, који је уједно и најпознатији кабаре на свету.

У Италију се преселио 2000. године, са групом „Ире Бата“, где је надограђивао своје знање, што у самој групи, што од великих плесних учитеља попут Виргалиа, Пицалиса, Марка Мачетија, као и многих других.

На Светском салса конгресу 2006. године, у Варшави, освојио је награду за најбољу кореографију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво