Сијерина љубавна грозница у синглу "Thinkin Bout You"

Обожаваоци америчке певачице Сијере славе објављивање спота за песму "Thinkin Bout You", али и то што је њихова љубимица открила детаље о седмом студијском албуму "Beauty Marks", који у продавнице стиже 10. маја.

Ову годину, ако се питају поштоваоци рада 33-годишње певачице, обележиће албум Beauty Marks. Ту су нове Сијерине песме, а међу гостима су Кели Роуланд и Маклемор.

Сијера седмо студијско издање најављује већ дуго.

Сингл Thinkin Bout You за који је управо изашао спот је пета песма која открива атмосферу албума.

После толико најава знамо да албум излази 10. маја, а кантауторка која је давне 2009. године пажњу светске јавности привукла дуетом са Енрикеом Иглесијасом Takin' Back My Love, недавно је показала својим пратиоцима на Инстаграму како ће изгледати омот албума. 

У питању је сензуална фотографија на којој изгледа као да је Сијера нага. Да ли ће и емоције бити огољене у новим нумерама (оним које нису још представљене јавности), остаје да се види, то јест чује већ средином маја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво