Сусрет ветерана прогресив звука – Хернан Катанео и Ник Ворен 7. јуна у Барутани

Хернан Катанео, аргентински прогресив извођач и добитник награде за истакнуту личност у култури Буенос Ајреса, наступиће 7. јуна у Београду у Барутани. На бини ће му се, у традиционалном бек-ту-бек сету, придружити дугогодишњи колега – прогресив-хаус ветеран Ник Ворен као и млади италијански ди-џеј Грациано Рафа.

Mного je више од извођача, он је један од водећих уметника који је аргентиски хаус са локала преместио на интернационалну сцену. Његов звук протеже се у границама прогресив, хаус и техно музике. Његово име је синоним за посвећеност, страст и непоколебљиву приврженост у представљању квалитетне музике коју је тешко дефинисати, али је лако препознати као његов заштитни знак, описали су рад Хернана Катанеа организатори наступа у Београду. 

Хернаново искуство у ди-џејингу дуго више од три деценије, током којих је издао 11 албума, 30 синглова и 50 ремикса је наслеђе јединственог личног печата којим се издвојио од других од самог почетка.

Само неколико година после почетка каријере, Хернан је постао први јужноамерички резидент глобалног бренда „Крим“, добио је резидентуре у клубовима „Крим“ на Ибици и Ливерпулу, као и у клубовима „Паћа“ у Буенос Аиресу и на Ибици. Такође, био је међу најбољих 100 ди-џејева десет година за редом на Маговој ди-џеј топ листи.

Рад на откривању нових музичких талената 

Организатори наступа наводе да не постоји клуб, фестивал или подијум за игру, на читавој планети, са којег Хернан посетиоце није послао на маестрално музичко путовање, о коме се прича дуго.

Оснивач је „Садбит“ издавачке куће и светски познате радијске емисије „Резидент“, које имају за циљ да, поред нове музике реномираних продуцената, свету представе и младе таленте.

Ник Ворен је постао један од суперстар ди-џејева средином деведесетих година. Наставио је издавањем албума, синглова и ремикса са партнером из „Веј аут вест“ пројекта, а ремиксовањем песама за звезде, као што је Лана Дел Реј, учврстио је своју позицију мултиталентованог продуцента врхунске денс музике.

Сада, као посредник за нове таленте бристолске издавачке куће „Хоуп рекордингс“ Ник проводи време трагајући за новим звездама, које ће развијати и промовисати. Са налетом нових издања, лајв журкама и јако ишчекиваном „Веј аут вест лајв“ турнејом 2018. године, Ворен нема намеру да сада успори.

Ограничен број улазница за наступ Хернана Катанеа и Ника Ворена, у продукцији „Блендера“, доступне су по промо цени од 990 динара за регуларне и 1.490 динара за ВИП.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво