„Ван Гог“ у Комбанк Дворани

Гостујући у Београдској хроници Звонимир Ђукић Ђуле, певач, гитариста, аутор и фронтмен групе „Ван Гог“, најавио је концерт за 23. март у Комбанк Дворани.

Концертом под слоганом Свира нам се, као и албумом Морем без обала, Ђуле је најавио необичан наступ своје групе.

„Концерт пред нама је потпуно другачији концепт, када је у питању група „Ван Гог“. Медијска турнеја на којој се налазим претходних недеља је разлог представљања десетог  студијског албума, Море без обала, као и књиге истог наслова. Поред ЦД-а, ту су песме и фотографије са турнеја за нама“, рекао је Ђуле.

Концерт је осмишљен као тишина коју производи група „Ван Гог“ свирајући своју музику, као и разговори које водимо на бини и интерактивни контакт са публиком. 

„Тај 'Ван Гог' на дрва, је нешто потпуно другачије и много волимо тај концерт. Публика ће уживати у различитости у којој ћемо се и ми наћи. Лепота и драж је у томе што се он дешава потпуно непланирано на бини“, напомиње фронтмен групе.

То ће бити песме добро знане публици одсвиране на изворни начин, како су звучале када су настале. У питању је акустика.

„Себи смо рекли да не желимо да се припремамо, него да тај концерт буде управо у том тренутку такав. Ово је затишје пред буру, односно за турнеју Море без обала, која почиње у јуну и носи тон посебности у нама. Ношена на крилима овог затишја кроз акустику и тишину та бука коју ћемо произвести биће нешто најлепше“, истакао је певач.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво