„Банда“ – од „Ципеле“ до ворлд мјузика

Марко Кон и Милан Николић са песмом „Ципела“, представљали су Србију на такмичењу за „Песму Евровизије“ у Москви, од чега је прошло десет година. „То је један феноменални музички шоу, највећи сигурно у Европи а можда и у свету“, рекао је Николић гостујући у Јутарњем програму РТС-а и најавио нови сингл његовог бенда „Банда“.

Говорећи о „Евросонгу“, након што је прошла деценија од његовог наступа са Марком Коном, Милан Николић је рекао да је за њега то једино велико музичко такмичење, за које такође мисли и да је један леп музички циркус.

Додаје да су еуфорија, маркетинг и представљање у иностранству једно прелепо искуство. Каже и да му се допада избор овогодишњег представника Србије на „Евросонгу“ – Невена Божовић и песма Круна.

„Песма је одлична а вокал мислим, још бољи, за разлику од неких других земаља где је сад задњих година актуелно да неке земље шаљу певачице с брадама или певаче с грудима. Мислим да ове године шаљемо нешто много лепо, квалитетно и нормално, што је за тај шоу у овом тренутку мени најбитније, да имаш нешто нормално и да то буде лепо. Ја мислим да је Србија у целом том циркусу, можда на најбољем путу“, рекао је Николић.

Каже да је Невенино искуство на евровизијским такмичењима доста значајно. Иначе, Невена ће ове године трећи пут наступати на једном евровизијском такмичењу, припремају се гостовања, у току су кореографске пробе...

Милан је такође ангажован у групи „Банда“ која је у јануару за РТС објавила ЦД под именом Бравос

„То су инструментали, ворлд мјузик, неки етно-џез. Већ има јако добре реакције, два спота су урађена која се већ емитују на РТС-у, реакције су одличне и сад је у припреми нови сингл, који ће изаћи у септембру, октобру“, најавио је Николић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво