Лепа Лукић: Од два путића, изабрала сам прави

Остала сам при земљи и жена сам из народа. Могу да будем нервозна и да плачем, али сам за обожаваоце увек насмејана. Од њих живим и они су ме направили, навела је Лепа Лукић, гостујући на РТС-у промовишући ново издање ПГП-а „Песме за сва времена“.

На новој компилацији налази се 21 песма, а Лепа Лукић истиче да је избор пао на песме са прошлих албума које су пале у други план од хитова, као и две нове нумере - Круне бих се одрекла и Како желим да те видим.

Позната певачица истиче да је слава није опила и да обожаваоци то препознају.

„Остала сам при земљи и жена сам из народа. Могу да будем нервозна и да плачем, али ако је неко тражио да се слика са мном, никада нисам рекла да не може и никада се није десило да нисам насмејана. Ја од њих живим и они су ме направили Лепом Лукић", истиче певачица.

О томе да ли се мало уморила од деценијске каријере, легенда народне музике има јасан одговор: „Не."

„Могу да певам целу ноћ. Пре ће да ме заболе ноге. Што више певам, боље певам", каже Лепа Лукић.

Лепа Лукић каже да РТС има посебно место у њеном срцу, јер је ту први пут запевала, још од када је снимила Од извора два путића за ПГП.

Истиче и да ништа у животу не би мењала.

„Таман посла да желим нешто да променим. Од два путића, изабрала сам онај прави", закључила је Лепа Лукић.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво