Пролећни рокенрол почиње у Београду

После три године и концерта на препуном Ташу, група „Партибрејкерс“ припрема велики пролећни концерт за 22 март.

Један од оснивача „Партибрејкерса“, Зоран Костић Цане, гостујући у Јутарњем програму обећава да предстојећи концерт неће бити другачији но обично. Намера им је да изгледа као свирка у великом клубу, а извешће све што њихова публика пожели.

„Само да сви будемо заједно, да направимо хармонију, да се једно два сата супер проведемо, да буде пуно енергије, да људи буду срећни“, додаје Цане.

На концерту ће гостовати и група „Туристи“, а да ли ће им се још неко придружити, знаће се пред почетак концерта у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

„Ми смо свирали пре 35 година први пут тамо. То је наше место. Ту се добро осећамо. Хала је, али публика је близу, сви су ту, има једну присутност општу. Тако да верујем да ће бити добар тон и да ће бенд бити добро расположен“, нада се популарни „Партибрејкерс“.

Описујући данашњу рокенрол сцену у Србији, Цане истиче да се она променила колико су се променили и људи и колико се променило време у коме живимо, али да још има веома добрих бендова.

„Партибрејкерси“ овим концертом 22. марта завршавају своју турнеју започету још у октобру прошле године на којој су били у прилици да се увере да публика постоји.

„Видели смо младе људе који су жељни да им се неко обрати. Који су жељни тог звука. Жељни нечег што неће да доминира и да им сугерише нешто, већ неки доживљај где ће они бити намирени емотивно, духовно, мисаоно... Људи су жељни доброг рокенрола“, убеђен је Цане.

број коментара 0 Пошаљи коментар