Мекејген потврдио да стиже нови албум „Ганса“

Слеш и Ричард Фортус последњих недеља интригирали су јавност најавама новог албума групе „Ганс ен роузис“. Сада и Даф Мекејген потврђује да се такав пројекат заиста планира.

Мекејген је у радио-интервјуу, који је дао Едију Транку, рекао да је преслушао нешто од материјала који Ексл Роуз спрема за нови албум.

Међутим, објаснио је и да се не зна када ће тачно бенд ући у студио и почети да снима.

„Истина је да ће бити новог албума и узбуђен сам због тога, али оно што је занимљиво је то да се у групи о томе не разговара. Када се буде десило - десиће се! Никада у бенду нисмо радили ствари према тачно утврђеном распореду“, рекао је Мекејген.

Нови албум групе „Ганс ен роузис“ био би први од 2008. године и албума Chinese Democracy али и први са Мекејганом и Слешом од 1993. године, и албума The Spaghetti Incident?.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво