Група „Луминајз“ објавила нови сингл

Од европски познатног женског бенда „Луминајз“ стиже снажна поп-рок химна оличена у наслову "Innocent".

Позната женска група „Луминајз“, коју чине девојке из Хрватске, са адресом у Холандији, последњих неколико година, снажно, храбро и, заправо, луминизирајуће настављају да представљају свој ауторски рад.

У њиховој поп-рок химни Innocent ништа није „невино“, а песма одише снажном поруком са којом ће се већина тихо сложити, док ће само неколицина бити довољно храбра да призна грешке наглас.

Овом песмом преиспитује се морална перцепција људског понашања: ствари нису црно-беле, нико није невин, па бисмо морали да будемо и довољно снажни да прихватимо своју мрачну страну – а управо то су „Луминајз“ храбро учиниле.

Препознатљив Марселин вокал јасно поручује како нико не живи попут невиног анђела и да нас управо грешке чине људима. Када је оваква порука додатно обавијена енергичном мелодијом, резултат је снажна песма Innocent.

Сингл Innocent продукцијски потписује Том Мартин, британски продуцент и текстописац који тренутно живи у Холандији, где и „Луминајз“ живе и граде музичку каријеру последњих пет година. Том Мартин је препознатљиво име у продуцентским круговима, а до сада је остварио сарадњу са именима као што су Дејвид Гета, Тијесто и Мартин Гарикс.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво