У сусрет београдском концерту Јелена Томашевић објавила сингл

Најављујући своју нову песму и спот, Јелена Томашевић каже да ће многи бити изненађени. Видео-клип, који стиже следеће недеље, неће пратити назив нумере „Сунцокрет“, већ ће то бити уметничка игра светлошћу, открива популарна певачица за РТС.

Да би дотакла уметника који је снимио много песама, нумера мора да има добар текст, оценила је Јелена Томашевић гостујући у Београдској хроници.

„Александра Милутиновић је писала и текст и музику. Пре две године ми је пустила
ову песму и ја сам јој рекла: 'Молим те чувај ми ову песму, много ми се допада'“, открива Томашевићева и истиче да је Сунцокрет од тада био у процесу стварања, мењања аранжмана.

Трудим се да не објављујем нон-стоп песме, каже популарна певачица, него да с времена на време обрадујем публику – прошле године је била Добро јутро љубави, сада је Сунцокрет.

Ова нумера стиже до публике на нешто другачији начин него што је то уобичајено за Јелену Томашевић.

Најпре је најављено да ће ускоро стићи нови сингл, затим је стигла музика, па је публика чула први део текста, па песму, спот стиже следеће недеље. Такође, Јеленин супруг, глумац Иван Босиљчић 1. фебруара објавио је на Инстаграму делић Сунцокрета.

„И мене је изненадио као што је и вас. Нисам знала, само сам видела на Инстаграму и потпуно ме оставио без текста“, објаснила је певачица додајући да јој је подршка супруга веома важна. 

Јелена Томашевић Сунцокрет ће први пут извести уживо на концерту у Центру „Сава“ 14. марта, и то у пратњи Гудача „Светог Ђорђа“.

Пре две године Томашевићева је у Центру „Сава“ планирала један концерт, али је накнадно заказан и други.

„Сад сам такође планирала један концерт са својим сарадницима. Овога пута такође се трудимо да то буде другачије у смислу концепта, избора песама, сценографије“, наглашава певачица неоткривајући, ипак, превише детаља о мартовском концерту у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво