„Човек без слуха“ поручује: „Сад је крај!“

Панк рок бенд „Човек без слуха“ објавио је спот за песму „Сад је крај“. У питању је четврти сингл крагујевачких хрокера са албума „Станимо у гард“.

Бенд „Човек без слуха“ објавио је четврти сингл Сад је крај са албума Станимо у гард.

Сад је крај је прикладна песма за крај било чега... Писана ретроактивно, наопако, од рефрена ка строфи. Моменат кад рашчистиш да је сад 'крај', а онда одлучиш да вратиш филм како је до тога систематски дошло и поделиш причу са пријатељима. Сматрали смо да је песма одличан радијски и ТВ сингл чему је пуно допринео њен продуцент Воја Аралица“, каже фронтмен групе Мики Радојевић.

 Са новог албума први спот И после свега снимили су у матичном Крагујевцу, али су потом Ти само мислиш да ме знаш и Станимо у гард реализовали у Хрватској, да би специјално за рад на Сад је крај отишли у Македонију, у Охрид.

„Нисмо отишли да би сликали јахте и палме, већ због сарадње са продукцијском кућом 'Зебра' која у целости потписује спот и која је, по мом мишљењу, убола центар и направила једноставан али јако допадљив визуелни облик песме. Поново смо снимали у рустичном окружењу напуштене фабрике, само овога пута у комбинацији запаљеног петролеја и летње ноћи. Уз техничку подршку наших македонских колега, бенда 'The Backdoor' и звезде спота Николе Јорданоског у улози fire-dancera са собом из Македоније носимо једно сјајно искуство“, каже Радојевић.

„Човек без слуха“ објавио је јесенас албум Станимо у гард (на ЦД-у и дигиталним платформама за промотерску кућу „Лонг плej“) који, истиче Радојевић, „доноси девет нових прича, девет нових песама које би требало да потврде да у рок музици нема фолирања, али и да музика као уметност није стајаћа вода, већ река која мора да тече и таласа да не би пресушила“.

Осим гитаристе и певача Радојевића, група „Човек без слуха“ чине бубњар Владимир Лазаревић Луне, басиста Миодраг Здравковић Микица и гитариста Сава Мировић.

У наставку турнеје „Човек без слуха“ промовише Станимо у гард наступима 15. фебруара у клубу „Фест“ у Земуну, као и 16. фебруара у „Позитиву“ у Старој Пазови.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво