„Море без обала“, нови албум „Ван Гога“ стиже 13. фебруара

Група „Ван Гог“ иза себе има 33 године каријере, а испред себе 10. студијски албум. Издање „Море без обала“ фаворизује слободу и живот без ограда и доноси много изненађења, открио је Звонимир Ђукић Ђуле за РТС.

Претходни студијски албум групе „Ван Гог“ Неумерен у свему објављен је 2013. године. Време је за нове песме, одавно поручују обожаваоци популарне београдске рок групе. Гостујући у рубрици Без изговора Јутарњег програма РТС-а, Ђуле је открио неке детаље о албуму који излази 13. фебруара. 

„Многи би на мом месту рекли да је то најбољи албум бенда у каријери. Ја нећу тако рећи. То је један потпуно другачији албум од свих претходних, то је албум који има највише додирних тачака са енергетским 'Ван Гогом' из деведесетих, то је албум који доноси много изненађења сам назив Море без обала преноси живот без ограда, фаворизује слободу тако да живимо слободно, отворено“, истакао је Ђуле.

После синглова За сузе нема времена и Више те не волим кô пре, које најављују албум, наредних дана, нада се певач „Ван Гога“, слушаћемо, а и гледати спот, за нумеру Можда баш сад

Говорећи о фаворитима са новог албума, Ђуле је истакао посебну везу са песмом Писмо оцу која је посвећена његовом оцу.

„Посвећена је неким тренуцима са татом које сам пропустио и неким разговорима које нисмо обавили, ја сам их написао на парчету папира и поделио са људима. Чуће негде он, али и да знамо да је живот прекратак и разменимо са родитељима све оно што ћутимо и рецимо им на време“, поручио је фронтмен „Ван Гога“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво