Нови сингл Френкија, Контре и Индига – „Сад би хтјела“

Регионално популарна тројка, Френки, Контра и Индиго представила је нови сингл по имену „Сад би хтјела”, заједно са спотом за истоимену нумеру. Ова реп балада последња је са албума „Егзил”, представљеног у децембру 2017. године, који од тада помера границе балканског хип-хопа.

Себи својствено, момци су се у овој песми осврнули на тему о којој се код нас често полемише у приватним круговима, међутим, извођачи врло ретко о њој говоре јавно. Нумера је, наиме, посвећена такозваним статусним разликама и приликама које се мењају са доласком популарности и новца.

„Било је занимљиво пратити прве реакције кад људи чују нас да обрађујемо овакву тематику, а увидео сам и колико се људи проналазе у песми“, истиче Контра.

Оно што многи издвајају у овој песми, осим спота, за који је заслужна екипа „Спектрум“ и текста, јесте музика на којој је радио Индиго. Модеран трап бит који готово хипнотизује приликом слушања савршено је усклађен са реповањем чији су мајстори Контра и Френки.

„Мислим да управо овај бит има највише јапанског утицаја на целом албуму. Јако добро се познајемо и разумемо па брзо повежемо цели концепт песме, од текста до музике“, рекао је Индиго о процесу стварања песме.

Албум Егзил друго је заједничко дело овог тројца, сниман у „Ред бул“ студију у Јапану. Видео за први сингл Ђе ће ко примећен је, између осталог, управо по препознатљивим улицама Токија.

Удруживши своје музичке преференције и идеје, Френки, Контра и Индиго, створили су целину од 13 песама које се тематски или мелодијски, без грешке, надовезују једна на другу.

Публика у Београду имаће прилику да „Еф-Ем џем“ трио слуша 22. фебруара у „Дорћол плацу“, у оквиру "2Hot4Stage FEST"-а, фестивала музичког, плесног и уметничког карактера.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво