Алан Фицпатрик обећава луду журку овог петка у „Хангару“

Британски ди-џеј и продуцент Алан Фицпатрик, после пет година, поново пред београдском публиком 8. фебруара у „Хангару“ у Луци Београд.

Фицпатрик ће наступити уз подршку Питера Портмана, најмлађег домаћег представника на светском такмичењу "Burn Residency" одржаном на Ибици и ди-џеј двојца Timmy Mendeljejev b2b CWTCH, предводнике "Oscillate" музичког концепта.

Алан Фицпатрик је крајем јануара, за сопствену издавачку кућу "We Are the Brave" објавио своје највеће издање до сада – нови албум под називом 11:11 The Awakening.

„Фокусиран сам више него икада пре и осећам како моја каријера поприма прави облик. Веома сам поносан на све што сам остварио са својом издавачком кућом и мислим да се то осећање одразило и на моје последње дело“, мишљења је Алан поводом објављивања новог материјала.

„Дуго сам чувао ову музику и схватио да те нумере заједно чине једну јаку целину, један албум чврстог става. Изабрао сам седам трака јер тренутно имам доста новог материјала који желим да поделим са људима и била би права штета да чекају дуго на њега. Ова година ће бити врло узбудљива и продуктивна, па можете очекивати доста тога с моје стране у наредних 12 месеци“, додаје ди-џеј.

Својим фановима у Београду поручује: „Штета што је толико времена прошло од мог претходног наступа. Ваша публика је веома забавна и клабери су увек спремни за забаву. Једва чекам да се опет сретнемо. Обично током јануара немам турнеје, тако да ће бити узбудљиво поново стати за ди-џеј пулт. Можете очекивати луду журку, а имам доста нове музике коју сам жељан да поделим са свима вама“.

Ограничен број улазница за наступ Алана Фицпатрика и даље се може набавити по промотивној цени од 990 динара за партер и 1.490 за ВИП платформу.  

број коментара 0 пошаљи коментар