Сара Јо представила нову песму „Без сна“

Наша најактуелнија млада поп звезда, Сара Јо, представила је нову песму и спот под називом „Без сна“.

Нову песму Без сна прати нови визуелни идентитет младе певачице Саре Јо, која је у споту елегантна и романтична, а истовремено сензуална и заводљива.

Као и сваки пут до сада, јединствени покрет тела и плес су оно што карактерише Сарин спот, који овога пута потписује продукцијска кућа „Кактус медија“.

Нови сингл Саре Јо настао је у сарадњи са издавачком кућом "Bassivity Digital". Музику, текст и аранжман песме потписује Никола Кирћански Кеи. 

На самом почетку 2019. године Сара је одлучила да публику изненади новим издањем, а тим поводом организовала је промоцију за пријатеље и представнике медија.

Посебно осмишљеном догађају у новом концепт простору „Београдски маркет“ присуствовале су бројне познате личности, међу њима и Ана Станић, Алекса Јелић, Марко Луис, глумац Бане Томашевић са супругом Јеленом Ивановић, блогерка Дуња Јованић и многи други.

Сви они су громогласним аплаузом и овацијама поздравили премијерно приказивање спота за песму Без сна.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво