„Земља грува“ 26. јануара у „Фесту“

Београдски бенд „Земља грува" одржаће свој традиционални годишњи концерт 26. јануара у клубу „Фест" у 22 часа.

Десет година од свог првог појављивања на сцени прославили су прошле године великим концертом у београдском СКЦ-у. Уочи тог наступа објавили су и спот за песму Мама са албума Шта стварно желиш али овог пута је у потпуно другачијем, ремиксованом издању.

„Зовемо вас да поделите са нама ове тренутке“, позивају чланови бенда своју публику да дође на наступ у клубу „Фест“ и додају: „Као што знате, сваки пут се лепо проведемо и то су тренуци који се памте, то свима нама остаје у срцима“.

„Земља грува“ настала је 2007. године а њихово прво појављивање на сцени десило се годину дана касније на „Беовизији“ са песмом Чудесни светови.

Након објављивања првог албума WTF is Gruvlend из 2010. године као и хитова Најлепше жеље и Нисам знала да сам ово хтела, „Земља грува“ је одмах препозната као пионир новог поп звука, не само у Србији већ и на територији некада велике државе.

Многочлани бенд, са карактеристичном дувачком секцијом, три различита вокала специфичног израза је аутентична појава која у наредној декади није добила конкуренцију на домаћој сцени.

Концертно активан бенд, који иза себе има два албума и макси-сингл, сарадње са другим музичарима и комерцијалне сарадње, музику ствара у оквиру сопственог студија „Грувленд".

Од великог концерта поводом деценије постојања на сцени, „Земља грува" распродаје све своје наступе на свом сајту – zemljagruva.com по цени од 700 дин.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво