Концерт „Сање Илића и Балканике“ у Новом Саду 13. јануара

Група „Сања Илић и Балканика“, прошлогодишњи представник Србије на „Песми Евровизије“, одржаће концерт 13. јануара у Новом Саду.

Наступиће у новосадском Позоришту младих у недељу од 19 часова, у оквиру организованог дочека Српске Нове године у овом граду.

Публика ће 13. јануара у оквиру пројекта „Дочек 7527.“ бити део догађаја у склопу којих ће велика уметничка имена домаће и светске сцене наступити у неочекиваним и занимљивим просторима.

Посебну пажњу свакако изазива наступ групе „Сања Илић и Балканика“, која је позната по масовним концертима на отвореним просторима. Ипак, овога пута наступ ће се догодити на једној позоришној сценој, што ће по свему бити посебан музички угођај за публику.

Од оснивања, ова група је синоним за музику која инспирацију проналази у традицији овог поднебља. За себе кажу да имају мисију да „сачувају, обнове и модернизују“ српску средњовековну и византијску музичку традицију и да је уклопе у модерне музичке обрасце.

За „Дочек 7527.“ публика ће уз ове врсне музичаре, сјајне аранжмане, традиционалне инструменте у споју са моћним гласовима Данице Крстић, Невене Париповић и Младена Лукића, заиста кренути на својеврсно путовање кроз наше музичко наслеђе „испричано“ на иновативан начин.

Карте за овај концерт могу се купити на свим продајним местима „Гигстикса“.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(среда, 09. јан 2019, 14:40) - anonymous [нерегистровани]

uspeh

??????????????????????

(уторак, 08. јан 2019, 20:30) - anonymous [нерегистровани]

Прошлогодишњи представник ваљда

А овогодишњег представника ћемо тек да изаберемо