„Лету штуке“ сутра у Дому омладине

Сарајевске „Лету штуке“ ће сутра, 22. децембра u 21 сат у дворани „Американа“ Дома омладине Београда концертно промовисати нови албум „Топла вода“. После свирке планирано је да се фронтмен Дино Шаран и остали чланови друже са публиком и потписују це-деове.

„Београдска публика очекује добар концерт. И добиће добар концерт. Видимо се у Дому омладине!“, поручио је Дино Шаран.

Албум „Топла вода“ на ком се преплићу друштвено ангажоване и љубавне теме у звучној комбинацији аналогије и електронике, Лету штуке настављају низ упечатљивих албума какви су били и „Лету штуке“ (2005), „Протеини и угљикохидрати“ (2008) и „Бројеви рачуна“ (2011).

Бенд се прочуо хитовима Мјесто за двоје, Сунце, Шутиш, Тесла, Сами и У овом свијету, а са новог албума синглови и спотови су Боже здравља, Супермаркет, Бочице и Земља гори.

„Нови албум доноси девет пјесама, свака је писана посебно, као сингл. Нисам имао никакав концепт овај пут, али ипак се на крају све сложило у једну причу, јер волим да ми албум згледа као књига, као једно дјело“, каже Дино.

Улазница за београдски концерт Лету штука кошта 1.500 динара на благајни ДОБ-а, односно преко „Евентима“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи