Повратак краља: Ди-џеј Карл Кокс стиже на „Егзит“

Најпопуларнији ди-џеј свих времена, а за многе и сам симбол ове професије, велики Карл Кокс, одазвао се позиву фанова и потврдио долазак на легендарну „Денс арену“ наредног лета.

Захваљујући њему, енергија идућег „Егзита“ биће висока од самог старта, јер нас већ првог дана очекује специјални, тросатни сет до најранијих јутарњих часова, најавили су организатори.

Биће ово уједно и обележавање десетогодишњице чувеног наступа из 2009. године који се убраја међу највеће журке у историји електронске музике, кажу у саопштењу за медије и додају да је и сам Кокс потврдио да је за њега било једно од најбољих искустава.

Како је рекао тада, на „Денс арени“ мора се наступати пуним срцем: „Новац не може да купи тај осећај, овде мораш да даш своју душу, да будеш оно што јеси и то је заиста посебно код Егзита“, описао је Кокс.

Повратку овог ди-џеј великана на „Егзит“ претходила је узбудљива заједничка акција организатора и његових бројних фанова.

Након што је објављено да је апсолутни победник годишње анкете у којој је публика „Егзита“ са свих крајева планете изабрала кога жели да види на „Денс арени“, прошле недеље на свим званичним каналима фестивала објављен је видео-снимак у којем су организатори позвали „Краља Карла“ да се врати на тврђаву.

Многобројни фанови поделили су тај видео-снимак, позивајући ову живу икону за микс пултом да се врати пред „најексплозивнију публику“, како ју је лично назвао у једном од бројних интервјуа где је говорио о „Егзиту“.

Потврда за његов наступ на званично најбољем европском фестивалу стигла је током претходне ноћи од њега лично.

Карл Кокс већ деценијама важи за једног од најтраженијих ди-џејева света. После петнаест сезона његових легендарних „Револушн“ журки на Ибици, 2016. године је Спејс напустио као особа која је од њега направила један од највећих клубова на свету, после чега је Кокс незванично крунисан као краљ овог јединственог острва.

Иначе, у сусрет празницима, „Егзит“ је најавио велику новогодишњу акцију, где се куповином улазница по промотивној цени од 6.490 динара, на поклон могу добити и улазнице за морске фестивале „Си стар“, који ће бити одржан од 24. до 25. маја у Умагу, као и „Си денс“ који ће крајем августа бити одржан на плажи Буљарица у Будви.

„Егзит“ фестивал биће одржан од 4. до 7. јула 2019. на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а већ су потврђени и први извођачи, међу којима су „Кјур“, „Грета ван Флит“, Димитри Вегас и Лајк Мајк, Фил Анселмо и „Д Илигалс“, Софи Такер, Тарја, Д Селектер, као и гитарски хероји, „Арктурус“, „Ентомбед А.Д.“, „Питер енд д тест тубе бабес“ и „Тотал хаос“.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво