Београдска публика стала у гард са „Човеком без слуха“

Панк рок бенд „Човек без слуха“ одржао је, поводом изласка новог албума „Станимо у гард“, сјајан концерт у дворани Американа Дома омладине Београда пред преко 500 ватрених обожавалаца, које ни целодневна вејавица није спречила да подрже омиљени састав.

Мало иза 22 часа на сцени су се појавили гитариста и певач Мики Радојевић, басиста Микица Здравковић, бубњар Владимир Лазаревић - Луне и гитариста Сава Мировић, и у наредних 90 минута, уз одабран материјал са новог издања, отпрашили оно најзначајније из каријере дуге скоро 25 година.

Кренули су ватрено летошњим синглом И после свега, што је моментално изазвало узвике одушевљења – и старијих обожавалаца, који их прате од почетка, и оних млађих, чији број није био занемарљив.

„Један мој мање познати колега рекао је да је петак дан за метак. Ја бих рекао да је петак идеалан да се убије досада“, поручио је Мики пред Досадан дан, а уз Љубав је тамо где станујем ја, руке у ваздуху су испуниле салу.

Еуфорија се из песме у песму појачавала, да би, у Реци не публика певала из свег гласа, што је био само увод у паклену завршницу званичног дела.

Мики је вриснуо: „Станимо у гард“, па се надовезао хит крагујевачких панк рокера, Ништа ми старо не недостаје и ништа мање фуриозне Сањам и Суперхерој.

Уз похвале публици да се „бенд баш тако зове на бис“, почео је „продужетак“ још једном темом са новог албума – нумером Шта нудиш ти која нема спот, али се, како је приметио Радојевић, истакла бројем прегледа на Јутјубу.

Крај је уследио тек после Далеко близу далеко и симболичног узвика Готово је. Уследило је, међутим, и „треће полувреме“ током којег се бенд у холу сликао и дружио са фановима.

Одлично загревање за „Човека без слуха“ пружио је млади мелодични панк бенд из Крушевца, „Кени није мртав“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво