Свака „Егзитова“ карта доноси одлазак на морске фестивале

У сусрет празницима, Фестивал „Егзит“ је најавио велику новогодишњу акцију, где се куповином улазнице за фестивал по промотивној цени од 6.490 динара, на поклон могу добити и улазнице за морске фестивале „Си стар“, који ће од 24. до 25. маја бити одржан у Умагу, као и „Си денс“ који ће крајем августа бити одржан на плажи Буљарица у Будви.

Услов за стицање улазница за најсунчаније „Егзитове“ фестивале је регистрација у периоду од 1. до 28. фебруара на сајту www.exitfest.org, чиме се потврђује долазак.

Регистрација ће важити за све постојеће купце, као и за оне који улазнице купе до истека акције за Фестивал „Егзит“ 2019. године.

У празничном духу, „Егзит“ ће некима од купаца даровати и смештај и превоз за две особе за фестивале „Си стар“ и „Си денс“.

Улазнице за Фестивал „Егзит“ доступне су онлајн путем сајта на више од 40 продајних места у преко 20 градова широм Србије.

У продаји је и веома ограничен број туристичких пакета за Фестивал „Егзит“ са 65 посто попуста, већ од 69 евра.

Пакети садрже улазнице и смештај у фестивалском кампу на Дунаву, а на сајту Егзит трип, могуће је одабрати и други смештај, у хотелима или хостелима.

Фестивал „Егзит“ биће одржан од 4. до 7. јула 2019. на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, а већ су потврђени и први извођачи, међу којима су рок гиганти Кјур, најупечатљивији рокенрол бенд данашњице Грета ван Флет, водећи светски ди-џеј дуо Димитри Вегас и Лајк Мајк.

Затим чувени фронтмен Пантере Фил Анселмо са својим бендом Илигалс, који ће изводити редак сет састављен искључиво од песама Пантере, њујоршки тандем који је освојио свет – Софи Тукер.

Такође, и непоновљива оперска метал дива и некадашња фронтменка састава Најтвиш Тарја, култни ска састав Селектер, као и гитарски хероји – Арктурус, Питер енд тест тјуб бејбис и Тотал хаос.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи