„Краљ валцера“ Андре Рју 22. маја у Штарк арени

Светска звезда Андре Рју са својим оркестром „Јохан Штраус“ наступиће 22. маја у Штарк арени у оквиру светске турнеје.

Андре Рју један је од најпопуларнијих интернационалних музичара нашег доба.

Прослављен као модерни „краљ валцера“, од Мексика па све до Аустралије, Андре Рју је класа за себе, који је са око 600.000 гледалаца годишње надмашује чак и звезде попут Бруна Марса, АC/DC или Ријане. 

„Музика и посебно валцер су веома важан део мог живота“, рекао је Андре Рју и додао: „Ако неки музички комад додирне моје срце, додирнуће и ваше. Ова предивна музика омогућава ми да свету донесем весеље и радост живота. Све је допуштено на мојим концертима: смејање, плакање, плес, певање. Емоције су тајна мог успеха.“

Концерти Андреја Рјуа представљају ватромет емоција. На око сто концерата годишње Рју пружа савршену забаву са светски познатим, романтичним и емотивним мелодијама, као и бројним изненађењима, хумором и врхунским међународним солистима. 

Харизматични Холанђанин са његовим 60-чланим оркестром „Јохан Штраус“, највећим приватним оркестром на свету, већ више од 30 година обилази свет.

Да би се омогућило да огромна продукција ефикасно путује између континената, чудесни костими, инструменти и сценске структура постоје у четири копије.

Прегледи његових Јутјуб видео-снимака прелазе милијарду приказа до сада. Више од 3,4 милиона обожавалаца прати „краља валцера“ на Фејсбуку.

У јулу 2018. Андре Рју је одржао своје фантастичне годишње концерте на отвореном у свом родном граду Мастрихту у Холандији. Први пут, више од 150.000 људи из преко 80 земаља придружило се спектакуларним концертима на Врејтхофу током 13 вечери.

Улазнице за концерт публика може да набави путем „Евентима“.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво