„Краљ валцера“ Андре Рју 22. маја у Штарк арени

Светска звезда Андре Рју са својим оркестром „Јохан Штраус“ наступиће 22. маја у Штарк арени у оквиру светске турнеје.

Андре Рју један је од најпопуларнијих интернационалних музичара нашег доба.

Прослављен као модерни „краљ валцера“, од Мексика па све до Аустралије, Андре Рју је класа за себе, који је са око 600.000 гледалаца годишње надмашује чак и звезде попут Бруна Марса, АC/DC или Ријане. 

„Музика и посебно валцер су веома важан део мог живота“, рекао је Андре Рју и додао: „Ако неки музички комад додирне моје срце, додирнуће и ваше. Ова предивна музика омогућава ми да свету донесем весеље и радост живота. Све је допуштено на мојим концертима: смејање, плакање, плес, певање. Емоције су тајна мог успеха.“

Концерти Андреја Рјуа представљају ватромет емоција. На око сто концерата годишње Рју пружа савршену забаву са светски познатим, романтичним и емотивним мелодијама, као и бројним изненађењима, хумором и врхунским међународним солистима. 

Харизматични Холанђанин са његовим 60-чланим оркестром „Јохан Штраус“, највећим приватним оркестром на свету, већ више од 30 година обилази свет.

Да би се омогућило да огромна продукција ефикасно путује између континената, чудесни костими, инструменти и сценске структура постоје у четири копије.

Прегледи његових Јутјуб видео-снимака прелазе милијарду приказа до сада. Више од 3,4 милиона обожавалаца прати „краља валцера“ на Фејсбуку.

У јулу 2018. Андре Рју је одржао своје фантастичне годишње концерте на отвореном у свом родном граду Мастрихту у Холандији. Први пут, више од 150.000 људи из преко 80 земаља придружило се спектакуларним концертима на Врејтхофу током 13 вечери.

Улазнице за концерт публика може да набави путем „Евентима“.

број коментара 13 пошаљи коментар
(среда, 09. јан 2019, 20:59)
Arlekino [нерегистровани]

!!!

Maestro Andre,zasluzuje sve pohvale,koje i dobija od ljudi koji su u istoj bransi,a i sire...Toliko godina opstati na svetskoj sceni i ostati najbolji u svom poslu je jako tesko.Ocito da samo ljubav prema muzici cini ga tako velikim.

(среда, 09. јан 2019, 20:52)
Arlekino [нерегистровани]

!!!

Kad ti budes nesto iskomponovao,onda se javi...obrade su malo teze od obicnog komponovanja.

(понедељак, 10. дец 2018, 18:37)
anonymous [нерегистровани]

Johann Strauss II

Andre Riu je sjajan umetnik, ali nije nikakav kralj valcera, ako takav postoji - onda je to zasigurno Johann Strauss II (sin).

(понедељак, 10. дец 2018, 15:49)
Vladimir Pajkić [нерегистровани]

Andre Riu

Anre je jedinstvena ličnost ! Uživam u njegovoj fenomenalnosti !

(понедељак, 10. дец 2018, 13:37)
Anonymous 2 [нерегистровани]

Andre Rieu

Ko nije ljubitelj muzike za njega ce ovakav koncert i njemu slicam uvek biti cirkus. Ja sam bio na tri njegova koncerta. Jexini covek danasnjice koji je uspeo da priblizi klasicnu a i popularnu muziku sirokim narodnim masama. Kontakt koji om uspostavlja sa muzikom je jedinstven. Ljubitelji muzike ne propustite ovaj spektakl.

(понедељак, 10. дец 2018, 13:10)
nic löving [нерегистровани]

Ulaznice?

Postovani prijatelji bozanstvene muzike, molim vas za informaciju o nacinu za kupovinu ulaznice za noncerat!
Pozdrav sa severa Evrope.

(понедељак, 10. дец 2018, 09:52)
anonymous [нерегистровани]

100% ТАЧНО

Да је нешто компоновао, па да му се дивим, овако он је у категорији папагаја!

(понедељак, 10. дец 2018, 09:25)
Preža-Pančevo [нерегистровани]

Bravo!

E ovo je VEST! Pre oko godinu dana sam na njegovoj kontakt stranici napisao da bi mogli da dođu u Srbiju i eventualno odsviraju i Marš na Drinu! Drago mi je ako sa doprineo 1 promil da dođu!

(понедељак, 10. дец 2018, 03:29)
anonymous [нерегистровани]

Divna vest

Kakva divna vest! Sigurno je dolasku ovog proslavljenog ansambla doprinelo to sto je prvi tenor nas covek Bela Mavrak iz Mihajlova kod Zrenjanina.

(понедељак, 10. дец 2018, 01:32)
Dejan [нерегистровани]

NN

Bravo, ovo se mora posetiti. Fenomenalno.